Nyheter

Skip Navigation LinksStart > Firma > Nyheter

15.12.2016 Gled en som gruer seg til jul

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år!

I år velger vi å gi en gave til KIRKENS BYMISJON som utrettelig arbeider for en bedre hverdag for de svakeste og mest utsatte her hjemme i Norge. Det står det stor respekt av.Gled en som gruer seg til jul du også

Gled en som gruer seg til jul du også!06.10.2016 Kundeforum 2016 (28-29. november)

Velkommen til kundeforum i Oslo 28. og 29. november!

Dette blir et faglig innspill med nytteverdi for alle som jobber med rutineforbedringer innen HR-området.

Har du ikke fått invitasjon i posten gir du beskjed til salg@tidbank.no22.12.2015 God jul og et fleksibelt nytt år

Når juleferien står for tur, er det også sesong for spådommer. Det er ofte interessant lesning, men kun unntaksvis matnyttig. Det vi imidlertid med sikkerhet kan slå fast, er at vi går et spennende år i møte. I enkelte bransjer blir det kanskje i overkant spennende.

Vi har tradisjon for å gjøre det beste ut av nedgangskonjunkturer, og det gjelder først og fremst hos og for våre kunder. Vi har alltid vært av den oppfatning at tidBANK skal være systemet for dem som er så heldige å ha en arbeidssituasjon med stor grad av frihet og fleksibilitet, uten å ta fokuset vekk fra effektivitet og innsparing. Etter mange år med gode tilbakemeldinger kan vi trygt hevde at dette er en suksessformel.

God jul og et fleksibelt godt nytt år!

Noen av oss snublet bokstavelig talt inn i dette året, så vi fikk selv erfare betydningen av god sykefraværsoppfølging. Heldigvis står vi nå mer stødig og på flere ben enn på lenge. Det har gitt resultater, som kundene våre vil få glede av i kommende versjoner. Vi har begynt nedtellingen og gleder oss stort til å vise den frem!


Denne julen har vi valgt å gi vårt bidrag til det verdifulle arbeidet Flyktningehjelpen gjør.

Til slutt vil vi benytte anledningen til å ønske deg og dine en riktig god jul og et godt og fleksibelt nytt år!