Nyheter

Skip Navigation Links

God jul og godt miljø med tidBANK

Kjære kunder, samarbeidspartnere og alle dere som bruker tidBANK daglig,

God jul fra tidBANK 2011

I slutten av desember er det som vanlig tid for å se tilbake på året som snart har gått. For oss har 2012 vært et begivenhetsrikt år, spesielt med tanke på høstlanseringen av flere nye tidBANK-moduler. Løsningen for oppfølging av sykefravær har blitt godt mottatt og flere av dere har allerede begynt å ta den i bruk. Det er vi veldig glade for!

I en årrekke har vi, ofte med deres innspill og hjelp, klart å introdusere nye og tidsbesparende løsninger i tidBANK. Svært ofte har disse satt standarden i markedet. Dette forholder vi oss til med all mulig ydmykhet, men er naturligvis veldig stolte over at det har falt seg slik.

Allerede for over ti år siden innførte vi (som et samarbeidsprosjekt med Riksrevisjonen) elektronisk godkjenning og attestasjon i tidBANK. Dette satte i prinsippet en stopp for unødvendige utskrifter av rapporter som tradisjonelt ble skrevet ut, signert og arkivert.
Vi har derfor regnet litt på hva tidBANK kan ha spart samfunnet for av unødige utskrifter, og har kommet til at dette utgjør et sted tett oppunder 10 tonn rent papir årlig. Man beregner gjerne at det alene går med 11-14 trær for å produsere ett tonn papir. I løpet av alle disse årene som har gått siden vi eliminerte behovet for utskrifter, har derfor tidBANK spart naturen for en god del trær.

Ettersom vi setter stor pris på naturen vår, og trærne på planeten vår i sær, har vi i år valgt å gi en gave til Regnskogfondet.

God jul fra tidBANK 2011

Vi takker for et godt samarbeid i året som har gått, og ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!






Boken Tidsinnstilt til halv pris

Tidsinnstilt

Hverdagen er blitt en kamp om tiden. Vi våkner om morgenen med hjertet i halsen og lurer på hvordan i all verden vi skal rekke alle planene for dagen. Tidsinnstilt er en positiv og lettlest bok for alle som ønsker seg bedre orden, og bedre samvittighet i hverdagen. Boken gir gode råd om hjerne og kropp, strukturteknikker og prioriteringsprinsipper.

Boken er skrevet av Morten Müller-Nilssen og Jan-Sverre Syvertsen som var en av foredragsholderne på brukerseminaret vi avholdt i høst. Vi har gleden av å tilby denne boken innbundet til halv pris kr. 99,-.

Slik bestiller du:

  • Send en epost til Anders Wigen (anders.wigen@vigmostadbjorke.no)
  • Oppgi:
    • Bok: Tidsinnstilt, isbn 9788281434547 til halv pris kr. 99,-
    • Antall
    • Ditt navn og (faktura)addresse
    • Referanse: tidBANK-kunde
For enkelthets skyld kan du klikke her for å opprette epost med nødvendige detaljer.

PS! Boken kan også kjøpes som e-bok til samme pris.

Med ønske om en koselig og avslappende stund i godstolen!





Lederportal med varsling og påminnelser

Lederes personalansvar er blitt krevende å følge opp i en travel hverdag.

Fagapplikasjonen tidBANK innføres derfor som et hjelpemiddel for at ledere og ansatte skal holde orden i regnskapene for:

Lederportalen i tidBANK gir god oversikt over ansattes arbeids og fravær
  • ferie i henhold til ferieloven
  • egenmeldinger og eget- og barns sykefravær
  • fleksitid og arbeidstid i henhold til arbeidsmiljølovens § 10
  • avspaseringsordninger

Både ledere og ansatte varsles ved avvik fra definerte grenseverdier, noe som gir samme rutiner og praksis i alle avdelinger, lettere tilgjengelig- og daglig oppdatert informasjon.

tidBANK kvalitetssikrer derved timelistene, noe som reduserer feil og forenkler revisjon av lønn og fravær.


Trykk her for å lese mer om lederportalen i tidBANK.






Modulen sykefraværsoppfølging i tidBANK gjør mer enn å oppfylle minimumskravene NAV stiller til rapportering

Gjennom påminnelser, veiledning og tilgang for både ledere og ansatte til historikk og utvikling, gir tidBANK støtte til at begge parter skal oppnå resultater av dialogmøter og oppfølgingsplaner.

Oppfølgingssamtalen - sykefravær

Vi har erfarne fagkonsulenter som bistår med implementering av nye rutiner. Fordypelse i regelverk og arbeidsmetoder for å få til den gode samtalen, tilbys som kurs av våre samarbeidspartnere Grette og Splint.


Trykk her for å lese mer om oppfølging av sykefravær i tidBANK.






Kursplan praktisk oppfølging av sykmeldte

Som en oppfølging av den interessen som ble vist på vårt brukerforum, har Splint og GRETTE satt opp halvdagsseminaret ”Oppfølgingssamtalen - mulighetenes samtale!” den 7. november.

Oppfølgingssamtalen - sykefravær

Klikk her for å se kursplan og vurder om dette er metoden som kan hjelpe lederne å lykkes med den gode samtalen.






Brukerforum 2012 (27-28. september i Oslo)

Vi gir deg interessante foredrag om tidsbruk og sykefraværsoppfølging. Og muligheten til å få være med på å påvirke fremtidens tidBANK.

Brukerforum 2012

Dette og mye annet spennende står på agendaen den 27. og 28. september.

Les mer om programmet og foredragsholderne og meld deg på her: Brukerforum 2012


Tid er mer enn penger

Brukerforum 2012

Hverdagen er blitt en kamp om tiden. Vi våkner om morgenen og lurer på hvordan i all verden vi skal klare å rekke over alt som er planlagt gjort i løpet av dagen. Mens vi stresser gjennom dagen lurer vi på om det var dette vi gikk og ventet på da vi var 16 år og gledet oss til å bli voksne.
Den dårlige nyheten er at dette er helt normalt. Det er sånn det har blitt – på godt og vondt. Den gode nyheten er at det er mulig å takle disse tettpakkede dagene og høyhastighetslivet på en måte som gjør det litt enklere og litt mindre stressende. Forfatter og rådgiver i Konstabel AS, Jan-Sverre Syvertsen, gir oss en innføring i måter vi bedre kan styre tiden vår og organisere hverdagen på.

Sykefraværsoppfølging

Brukerforum 2012 Brukerforum 2012

Senioradvokat Thorkil H. Aschehoug i Grette DA vil komme med råd og kunnskap om det norske lov og regelverket som næringslivet forplikter seg til i forhold til sykefravær. Chris McGormick fra Splint AS gir oss et innblikk i sin treningsarena der målet er å skape beste praksis for dialog mellom de som er involverte i oppfølging av sykefraværet.

Gode prosedyrer, systemer og tekniske verktøy er essensielt, samtidig som måten vi benytter disse på vil være avgjørende for resultatet. Vi viser deg hvorfor tidBANK er verktøyet du trenger.


Dag 1 av arrangementet passer godt for alle som er opptatt av de ovenfornevnte temaene.



Brukerforum 2012 Brukerforum 2012

Dag 2 retter vi fokuset mot andre nyheter i tidBANK, Kristin Hagberg Jørgensen viser deg bl.a. en ny lederportal. Vi gir deg dessuten muligheten til å velge mellom parallelle løp og det temaet som interesserer deg mest. Du møter våre konsulenter for spørsmål, tips, dialog og erfaringsutveksling.

Du får også en unik mulighet til å være med på å diskutere, forme og påvirke innholdet i fremtidens tidBANK i et møte med vår utviklingssjef Tommy Flovild Engebretsen.


Hva venter du på?

Gå hit for å lese mer om arrangementet og melde deg på!

Vi håper vi møter deg den 27. og 28. september!



Les også:






Arbeidslivsseminaret 2012

Vår samarbeidspartner advokatfirmaet Grette arrangerer sitt årlige arbeidslivsseminar torsdag 6. september

tidBANK og GRETTE gir deg årets arbeidslivsseminar torsdag 6. september

Både 2012 og 2013 byr på interessante og til dels nye problemstillinger innenfor norsk arbeidsliv. Årets Gretteseminar har som mål å gjenspeile dette. Programmet inneholder blant andre følgende temaer:

  • Må man ansette arbeidstakere fast eller er det andre tilknytningsformer som kan benyttes? Tilknytningsformer som inntil nylig syntes forbeholdt de aller største av våre virksomheter eller mer spesielle bransjer, vekker nå interesse jevnt over. Årets arbeidslivsseminar gir en oversikt over de ulike tilknytningsformene og deres respektive fordeler/ulemper.
  • Vikarbyrådirektivet er vedtatt implementert i norsk rett og trer i kraft fra 1. januar 2013. Hva innebærer dette for innleiere av arbeidskraft?
  • Arbeidsavtalens innhold legger mange føringer for partenes rettigheter og plikter. Vi inviterer til en brush-up av en del kjente temaer, i tillegg til noen nye:
    • Arbeidstid: Når kan partene lovlig avtale seg bort fra overtid?
    • Lønn og bonus: Hvordan utforme bonusprogrammet på en hensiktsmessig måte?
    • Immaterielle verdier/konfidensiell informasjon: Hvordan sikre seg rettigheter til verdier skapt av de ansatte i arbeidsforholdet? Hvordan hindre lekkasjer?
    • Konkurranseklausuler: Nytt regelverk vedtas i 2013. Hvilke konsekvenser får dette for allerede avtalte konkurranseklausuler?
  • Blogger, kommentarfelt, Facebook og Twitter - hvor går grensen for hva ansatte kan ytre seg om på sosiale medier?
  • Offentlige støtteordninger til sykefraværsoppfølgingen - vi gir oversikt over ordningene og hvordan arbeidsgiver går frem for å skaffe seg tilgang til disse.
Seminaret går over en halv dag med oppstart kl. 13.00.

Etter seminarprogrammet blir det god anledning til uformell drøfting med Grettes arbeidsrettspesialister. I år som i fjor avrundes seminaret med enkel servering og forfriskninger fra vår toppetasje. Her håper vi flest mulig finner anledning til å delta!


Sted: Grettes lokaler på Filipstad Brygge 2, 6. etasje på Aker Brygge i Oslo.

Deltakeravgift: Kr. 1800,- pr. person.


Påmelding sendes til Monika Fredriksen. Bindende påmelding innen 31. august.

Mer info: GRETTEs nettsider


Les også:






tidBANK tar hånd om sykefraværsoppfølgingen

Våre brukere benytter tidBANK hver dag for å registrere arbeidstid, fravær og ferie. All registrering foregår fortløpende. Det gjelder også når noen blir syke.


I årets versjon lanserer vi et nytt hjelpemiddel for oppfølging av sykemeldte:

  • Koden for sykdom registreres daglig – oppfølgingen starter fra første dag og sikrer definering av sykemeldingsperiode.
  • Leder varsles i applikasjonen og via epost om oppfølgingsoppgavene.
  • Rutine for notering og kvittering sikrer HR god oversikt.
  • Fleksible løsninger gjør at planen kan tilpasses bedriftens behov og/eller den enkelte leder/sykemeldte.

Oppfølging av sykemeldte er blitt en utfordring for mange. Utfordringen har vi nå tatt oss av, slik at du kan få gevinsten: redusert sykefravær og høyere trivsel på arbeidsplassen.




Følg med på NYHETER om dette og kommende kundetreff i september!

Ta kontakt via vårt kontaktskjema og skriv der at du ønsker å bli holdt oppdatert, så gir vi deg introduksjonspris på den nye modulen for sykefraværsoppfølging!


Les også:






Er ferielistene klare i tide?

tidBANK har befridd mange fra å skrive timelister. Nå går vi løs på ferielistene!

Etter at våre kunder har begynt å ta i bruk de elektroniske rutinene i tidBANK, har det kommet mange rosende ord om hvor mye dette forenkler og sparer tid.

For lederne blir det enklere å vurdere søknadene opp mot tilgjengelig ressurser i kommende måneder, mens medarbeidere kan se planlagt fravær i en oversiktlig kalender, daglig oppdatert og lett tilgjengelig. Og naturligvis tett integrert med din Outlook/Exchange-kalender.

Våre kunder ønsker god orden, samtidig som de vektlegger praktiske rutiner både ansatte og ledere skal oppleve som mer nyttige enn brysomme.

Vi gir deg mye, men ikke kjedelig etterarbeid.

Planlegging av ferie er enkelt i tidBANK og tett integrert med din Exchange kalender

Ta kontakt via vårt kontaktskjema for mer informasjon.


Les også:






Uproduktiv av sommertid?

Natt til søndag 25. mars stilles klokken en time fram. Klokken stilles frem ved sommertid

I følge ny forskning mister folk i snitt 40 minutter av skjønnhetssøvnen denne natten. De samme forskerne påpeker at folk som er trøtte utviser dårligere selvkontroll - og at dette dermed vil friste arbeidstakere til flere pauser.

Like etter overgangen til sommertid bruker vi mer av arbeidstiden til privat nettsurfing. Den første mandagen etter at vi har stilt klokka, skiller seg mest ut. Det skriver Forskning.no.


Med et system for fleksitid kan du gjøre overgangen i eget tempo og være opplagt på jobb.

Uproduktiv av sommertid

Vi har systemet. Fleksitid er opp til deg.

tidBANK – tar tiden tilbake!


Kontakt oss for mer informasjon i dag.



Les også:






tidBANK gjør det enkelt å overholde arbeidsmiljøloven

En ny versjon av tidBANK er nå tilgjengelig for deg. Den nye versjonen inneholder mye ny funksjonalitet.
Blant annet rapporter som hjelper deg med å passe på at arbeidsmiljøloven ikke brytes.

tidBANK hjelper deg til å følge med slik at arbeidsmiljøloven ikke brytes

Arbeidsmiljøloven har fått stor mediedekning det siste året og vi vil vel alle være på rett side av loven, uavhengig av hva vi mener om den?


tidBANKs regelverk er oppdatert i henhold til Statens syn på samspillet mellom fleksitidsavtalen og arbeidsmiljøloven.

Det er innført et nytt beregningsprinsipp for statistisk overtid. Alle som praktiserer det på samme måte kan nå velge å ta det i bruk.

I praksis beregnes da statistisk overtid ut fra at fleksitidsavtalen gir anledning til å arbeide inntil 12 timer pr dag eller 48 timer pr uke, uten at den tiden regnes som overtid i henhold til arbeidsmiljøloven.


Du får tilpassede rapporter til bruk for administrasjonen og ledere. Rapporter som gjør det enkelt for deg å overholde arbeidsmiljøloven, samt å hente ut nyttig statistisk materiale.

Ved planlegging av overtid går det eksempelvis tydelig frem hvem som allerede ligger i grenseland og ikke.


Ta kontakt via vårt kontaktskjema for å få mer informasjon.

tidBANK gir deg oversikt  slik at arbeidsmiljøloven ikke brytes

Les også:






Hvem setter premissene for hjemmekontor?

Begrepet bortekontor får for tiden stor oppmerksomhet i dagspressen, grunnet en sak der en arbeidstaker ble oppsagt etter å ha flyttet litt på grensene i forhold til hva ledelsen anså som hjemmekontor. Hjemmekontoret ble flyttet til Spania, hvilket ikke falt i god jord. Arbeidstaker fikk medhold i retten, men det hele endte med et forlik. Kanskje fordi flytteoperasjonen ikke var skikkelig avklart? I så tilfelle passer kanskje den gamle omskrivingen "gjemmekontor" vel så godt i dette tilfellet.

Hvor går grensene for hjemmekontor?

Er bortekontor ok så lenge jobben blir gjort?

Er det slik at hjemmekontoret alltid må befinne seg i hjemmet, eller er det et begrep som dekker alle mulige arbeidsplasser utenfor bedriftens lokaler?
I dagens moderne samfunn er det mye som peker på at det siste er den mest korrekte definisjonen.



Fungerer hjemmekontor for alle?

Det diskuteres livlig hvorvidt hjemmekontor fører til høyere eller lavere effektivitet. Svaret kan utvilsomt sidestilles med en rekke tilgrensende spørsmål. Er lukket- kontra åpent kontorlandskap mest effektivt? Er fasttid kontra fleksitid best? Er det mest hensiktsmessig å fordele deltid på kortere dager eller en/flere fridager i uken?

Jevnt over finnes det ikke noe godt svar. Det er jo slik at vi alle er forskjellige. Det som passer for Inger passer ikke nødvendigvis for Petter og motsatt.

At det ligger spart (reise-)tid og en relativt stor miljøgevinst i hjemmekontor, er det liten tvil om. Men at noen jobber dobbelt så effektivt hjemme som på jobb, er like sannsynlig som at noen ikke klarer å la klesvasken eller nedskrubbing av kjøkkenet vente til etter arbeidstid.

Spørsmålet om hvem som til enhver tid bør være i stand til å bedømme og sette premissene for hjemmekontor er nokså innlysende.

Leders ansvar

Det bør utvilsomt være utformet regler og generelle retningslinjer for bedriften. Som eksempelvis gir svar på om det er ok å flytte hjemmekontoret til Spania i en uke eller ikke. Det ville trolig skånet rettssystemet for den nevnte "bortekontor-saken".

Men bør ikke reglene være utformet som retningslinjer for ledere? Retningslinjer nærmeste leder plikter å ta stilling til for den enkelte?
Det er tross alt en leders oppgave å være bevisst på- og se an hva som fungerer og ikke for sine nærmeste? Både når det gjelder hjemmekontor, det sosiale aspektet, samarbeid i avdelingen, åpent landskap, type deltid og andre spørsmål. Bør det ikke være en leders plikt å kontinuerlig se an hvordan hans/hennes ansatte presterer over tid. Og så gjøre tilpassinger sammen med den ansatte (innenfor bedriftens retningslinjer) som også berører hjemmekontor der dette er aktuelt?

Hjemmekontor

Tidstyver

Tidstyver finnes over alt. På den fysiske arbeidsplassen er det småsamtaler, avbrytelser, lange fredagslunsjer og private telefonsamtaler. Hjemme kan det være helt andre faktorer som stjeler tid.
De fleste kontorplasser har sine fordeler og ulemper. Og vi er forskjellige og presterer forskjellig i ulike miljøer.


Tillit, rettferdighet, samvittighet - og juks

Da vi for første gang lanserte tidBANK (for over 12 år siden) og ga samtlige ansatte tilgang til å registrere og korrigere egen tid, ble den formen for "åpenhet" viet en god del oppmerksomhet. Kunne man virkelig stole såpass på den jevne arbeidstaker? Heller ikke konkurrentene hadde tro på dette, og det tok mange år før de så smått fulgte etter.
Faktum er at det ikke er noen vesentlig forskjell uansett løsning (eller ikke-løsning) man har for å ta vare på folks tilstedetid, fravær, overtid og prosjekttimer. Enten man fysisk klasker kortet i det gammeldagse stemplingsuret på vei inn på kontoret, registrerer inn på mobil eller bare kommer og går som det passer, så handler det om lojalitet og samvittighet. Enten er man lojal og har et noenlunde likt- og felles mål som arbeidsgiver, eller så er man det ikke. Enten synes man det er greit å rote bort store deler av arbeidsdagen på uvesentlige ting, eller så gjør man det ikke. Alle løsninger tillatt av Datatilsynet kan lures. Slik er det. Og slik bør det trolig være.

Imidlertid er vi overbevist om at det å gi folk tilgang til å registrere egen tid (enten det er tilstedetid eller timer på prosjekt), gir hver enkelt den tilliten de trenger for å prestere best mulig. Tilbakemeldingene fra våre kunder, som har valgt å gi ansatte denne muligheten, er at det gir alle en positiv opplevelse av å ha kontroll og ryddighet i eget timeregnskap. Samtidig gir det arbeidsgiver tilstrekkelig automatikk, slik at alt tungt og kostbart etterregistreringsarbeid elimineres. Med andre ord en vinn-vinn-situasjon for alle parter.

Klesvasken midt i arbeidstiden

Dessuten åpner tidBANK for at det er helt greit å ta unna det oversvømte vaskerommet – MIDT I ARBEIDSTIDEN. Såfremt man registrerer ut og inn. - Og så fremt det er i tråd med regler man har blitt enig om.
Poenget er ikke å hevde at dette passer for alle stillinger og arbeidstyper, men å belyse at det faktisk går an.

Klesvask midt i arbeidstiden er ok for tidBANK

Brukes tidBANK korrekt, vil alle som sjekker innom (kanskje for å finne kollegaens link til Skype, epost eller telefonnummer), se at vedkommende ikke er tilstede i øyeblikket, men venter å være tilbake om 30 minutter. –Eller tiden vedkommende regner med å bruke (avhengig av mengden skittentøy).
Ved endt dag eller neste dag når timer på et prosjekt eller lignende skal føres, får vedkommende foreslått en tid der tøyvasken er trukket fra.

Og det spiller heller ingen rolle om hjemmekontoret i en uke flyttes til utlandet. tidBANK fungerer strålende der også. Flere av modulene i tidBANK er utviklet med stor suksess både på reiser utlands og på hjemmekontorer rundt i det ganske land.

Klare retningslinjer og godt samspill

I det store og det hele er det moderne arbeidslivet i ferd med å utvikle seg i en slik retning at det blir ekstremt vanskelig å holde rede på om man har jobbet for lite eller for mye - uten hjelp.
En del ledere vil typisk da si at "det spiller ingen rolle så lenge jobben blir gjort". Vi velger å hevde at en stor prosentandel er de samme sjefene som mistror sine ansatte så fort de er ute av syne, og som setter streken for hjemmekontor ved husets fire vegger. Flere nyere undersøkelser bekrefter at mange ledere stiller i denne kategorien.

Overdreven bruk av hjemmekontor fører neppe til bedre samarbeid mellom leder og ansatt. Og de gode samtalene kan i de fleste tilfeller ikke fullt ut erstattes av Skype og lignende løsninger.
Men så snart gjensidig tillit og et godt samarbeid er etablert, kan hjemmekontor av flere årsaker tidvis være et godt alternativ.
Men blir ikke den nødvendige tilliten og det gode samarbeidet etablert, er det langt større sannsynlighet for at det er noe grunnleggende feil i selve arbeidsforholdet, enn ordningen med hjemmekontor i seg selv.


Lykkelig med tidBANK og hjemmekontor

Til syvende og sist er det altså leder, som sammen med den ansatte må bedømme hva som passer best. Både ut i fra ønsker, hva som passer jobben man har. Og hva som over tid viser seg å fungere og ikke fungere for den enkelte.

Fordeling av timer på oppgaver kan gi gode indikasjoner og er på vei inn i en rekke yrker.

Men bak avgjørelsen bør det utvilsomt ligge en menneskelig vurdering. En god leders vurdering.



Les også:






tidBANK mobil gir deg mulighet til å registrere der du er

Jobber du andre steder enn på kontoret?

Med tidBANK mobil får du synliggjort arbeidstimene dine når du jobber, selv når du er på farten. Enkelt og ryddig. Mindre å huske på.

tidBANK mobil lar deg registrere hvor som helst - her via en iPhone 4S

tidBANK mobil er utviklet med moderne teknologi og er tilpasset alle nyere telefoner.



Med tidBANK mobil får du bl.a. tilgang til følgende funksjoner:

  • Registrere inn/ut
  • Planlegge fravær
  • Tidfordeling/timerapportering
  • Endre returtid og personlig fraværsmelding
  • Alarmer og meldinger
  • Saldo (arbeidet tid, fleksisaldo, fravær, egenmeldinger, feriedager tilgode etc)
  • Tilstedestatus på kollegaer



Gjør unna registreringsarbeidet der du er - så er jobben gjort!






Resepsjonistens drøm – en fullstendig tilstedeoversikt og status på alle

Siste versjon av tidBANK inneholder mange nyheter og forbedringer. En av nyhetene er en stor forbedring av modulen @office som både har forbedret seg  både visuelt og fått nye funksjoner.


Resepsjonister kan nå endelig få den totale oversikten over hvem som er tilgjengelig, hvordan de kan få tak i dem og når de kommer tilbake.
Løsningen bygger som tidligere på informasjon fra registreringer gjort i tidBANK med forventet returtid. Nytt er integrasjon med oppføringer fra Exchange-kalender og en egen meldingstjeneste i tidBANK. Informasjonen er samlet for å gi optimal brukervennlighet.


Hver ansatt har et dynamisk og levende visittkort med:

  • Bilde
  • Kontaktinformasjon, inkludert sosiale medier, lynmeldingstjenester m.m.
  • Status på den ansatte:
    • Inne/ute
    • Ledig/opptatt (kalender)
    • Fraværskode
    • Fraværsmelding
    • Symboler som forteller om den ansatte er på reise, møte m.m.
    • Returtid
  • Kart over arbeidssted og ev. hjemme
  • Kalenderintegrasjon med Exchange som gir oversikt over avtaler i kalenderen
Visittkort i @office tidBANK 2011

Tilgang gis etter behov. For medarbeidere er det naturlig å få oversikt på egen avdeling, mens resepsjonisten naturlig nok bør ha oversikt på hele organisasjonen. Det er mulig å søke etter ansatte,  lage egne utvalg og velge mellom ulike visninger. Modulen konfigureres etter egne ønsker og behov.


Løsningen leveres i tillegg med en evakueringsliste som gir en oversikt over ansatte i bygningen.


Åpnes applikasjonen fra en mobiltelefon vil den samme oversikten og muligheten for interaksjon enkelt være tilgjengelig der.