tidBANK tidsregistrering, sykefraværsoppfølging, timerapportering

Vårt tjenestetilbud inkluderer konsulentbistand, rådgivning, supporttjeneste, kurstilbud, opplæring, teknisk bistand og utviklingsoppdrag

Du kan lese mer om tjenestetilbudene her:

Sitter du med en problemstilling og trenger help?

For at du raskt skal få hjelp og svar, oppfordrer vi deg til å sende spørsmålet ditt inn til oss ved å benytte dette skjemaet eller ringe oss på telefon 22906700.

Leter du etter en bestemt konsulent?

-Du kan enkelt se hvem som er tilgjengelig her.

Vi har fokus på å hjelpe dere for å oppnå suksess i egen virksomhet.

Har dere behov for profesjonell rådgivning og tilpasning av tidBANK, ta kontakt med oss slik at vi kan bidra til at dere utnytter funksjonaliteten optimalt.

For å utnytte tidBANK til det maksimale er det viktig å ha oppdatert kompetanse på området og kjenne til alle mulighetene i tidBANK.

I tillegg til den oppsatte planen kan det avtales individuelt tilrettelagt opplæring ut fra nettopp deres behov. Les mer om:

Våre produkter er et vellykket resultat av å la høy faglig intern kompetanse smelte sammen men våre kunders ønsker om funksjonalitet..

Har du spesielle ønsker du ønsker å dele med oss setter vi stor pris på om du i første runde sender oss disse via dette skjemaet.

Synes du dette var interessant? Del siden!

Supporttelefon

+47 22906700

Vår supportavdeling forvalter avtalen du har med oss om support og vedlikehold

Vi tilbyr profesjonell konsulentbistand, en fast kurskalender og tilpassede kurs.

-Alt for å gi deg best mulig hjelp når du trenger det, og for at du kontinuerlig skal få mest mulig ut av investeringen du har gjort. Les mer om våre tjenestetilbud til venstre.