Brukerforum 2012

Skip Navigation LinksStart > Tjenester > Brukerforum 2012

Vi arrangerte tidskonferanse og brukerforum den 27. og 28. september 2012 i Oslo og håper å treffe deg igjen neste gang!

Programmet var fordelt på to dager der første dag var satt sammen for å passe alle med interesse for tidsbruk og utfordringene med oppfølging av sykefravær.

Foruten spennende foredrag om tidsbruk og sykefraværsoppfølging, ga vi blant annet et innblikk i flere av årets nye moduler i tidBANK (bla. sykefraværsoppfølging og lederportal).

Kundene fikk være med på å forme fremtidens tidBANK

Brukerforum er et sted hvor man henter ny kunnskap sammen med andre brukere. Vi vet at arrangement som dette gjør at dere deler verdifulle erfaringer med hverandre. Og med oss.

I år ga vi derfor kundene muligheten til å møte våre utviklere og få være med på å forme fremtidens tidBANK.

tidBANK Brukerforum 2012 Rica Helsfyr hotell

Vis program for brukerforum 2012

Du kan velge å melde deg på kun dag 1 eller både dag 1 og 2. Dag 1 er interessant for alle, uansett tilknytning til- eller bruk av tidBANK. Dag 2 går vi mer i dybden på tidBANK som produkt, nye moduler, utviklingsønsker og aktuelle utfordringer. Programmet finner du i sin helhet lenger ned i siden.


Dag 1 - 27. september

Oppfølging av sykemeldte er blitt en utfordring for mange. Utfordringen har vi nå tatt oss av, slik at du kan få gevinsten: redusert sykefravær og høyere trivsel på arbeidsplassen.

Det påstås at oppfølging av sykemeldte er en mulighet for økt effektivitet i en organisasjon. Men hvordan?

Vi mener at det handler om struktur, kunnskap og kultur. Gode prosedyrer, systemer og tekniske verktøy er essensielt, samtidig vil måten vi benytter disse på være avgjørende for resultatene. Vi påstår at kvalitet på kommunikasjon, kultur og relasjoner mellom medarbeidere i organisasjon er nøkkelen til suksess.

Vi vil vise deg hvordan tidBANK gir deg verktøyet du trenger. Grette DA gir oss råd og kunnskap om det norske lov og regelverket som næringslivet forplikter seg til i forhold til sykefravær. Splint AS gir oss et innblikk i sin treningsarena der målet er å skape beste praksis for dialog mellom de som er involverte i oppfølging av sykefraværet. Og hvordan vi skaper en ønsket arbeidskultur.

Tid er mer enn penger

Hverdagen er blitt en kamp om tiden. Vi våkner om morgenen og lurer på hvordan i all verden vi skal klare å rekke over alt som er planlagt gjort i løpet av dagen. Vi får telefoner på jobben om barn som er syke, eposter fra kollegaer med oppgaver som ikke var planlagt, vi stresser for å rekke butikken om ettermiddagen og flater ut i sofaen på fredag med en pizza og rødvin, mens vi lurer på om det var dette vi gikk og ventet på da vi var 16 år og gledet oss til å bli voksne.

Den dårlige nyheten er at dette er helt normalt. Det er sånn det har blitt – på godt og vondt. Den gode nyheten er at det er mulig å takle disse tettpakkede dagene og høyhastighetslivet på en måte som gjør det litt enklere og litt mindre stressende. Det finnes faktisk "rett" og "galt" når vi snakker om tidsstyring og måter å organisere hverdagen på – selv om alle fortsatt er nødt til å finne de variantene som passer for dem. Jan-Sverre Syvertsen en innføring i metoder å styre tiden vår på.

Du får også møte noen av våre kunder som gir oss et innblikk i hvordan de opplevde arbeidsdagen før og etter innføring av tidBANK.


Dag 2 - 28. september

Vi gir deg en gjennomgang av lederportal og andre nyheter.

Deretter deler vi opp og kjører tre spor: regelverk og arbeidstider, tidfordeling og tips/triks. Du velger sporet du mener du har best nytte av.

Avslutningsvis får du en unik mulighet til å være med på å diskutere, forme og påvirke innhold i fremtidens tidBANK i et møte med vår ansvarlig for utvikling.

Ønsker du å booke ekstra tid med en av våre konsulenter eller selgere er også dette mulig.


Program 2012

Åpne/last ned program

Last ned program (for utskrift)


Synes du dette var interessant? Del siden!

Tilbakemeldinger

Benytt dette kontaktskjemaet dersom du har spørsmål, ideer eller ønsker for neste brukerforum.tidBANK

Supporttelefon

+47 22906700

Du møtte:


Jan-Sverre Syvertsen, Konstabel

Jan-Sverre Syvertsen treffer du på tidBANK Brukerforum 2012 Rica Helsfyr hotell

Jan-Sverre Syvertsen er rådgiver i Konstabel AS (konstabel.no) og forfatter. Han har i over ti år vært engasjert i problemstillinger knyttet til teknologi, tidsbruk, samarbeid og deling. Denne høsten er han aktuell med boken Tidsinnstilt.

Thorkil Aschehoug, Senioradvokat i Grette DA

Thorkil Howlid Aschehoug treffer du på tidBANK Brukerforum 2012 Rica Helsfyr hotell

Thorkil H. Aschehoug tilhører Advokatfirmaet Grettes faggruppe for Arbeidsliv og pensjon. Her bistår han både offentlige og private virksomheter, enkeltpersoner og organisasjoner. Han har tidligere erfaring fra YS og Arbeidstilsynets juridiske seksjon. Aschehoug holder en rekke kurs innenfor ulike arbeidsrettslige temaer og prosederer jevnlig saker for domstolene.

Chris McCormick, Splint AS

Splint treffer du på tidBANK Brukerforum 2012 Rica Helsfyr hotell

Chris McCormick er daglig leder i Splint. Selskapet har i løpet av ti år utviklet situasjonstrening som en effektiv metode for utvikling av ønsket organisasjonskultur. Fokuset i deres workshoper er å bevisstgjøre og istandsette medarbeidere til å skape gode relasjoner og kommunisere mer effektivt i arbeidshverdagen. Resultatet for organisasjonen vil blant annet være økt måloppnåelse. Splint har erfaring fra både offentlig sektor og næringsliv.

Kristin Hagberg Jørgensen, tidBANK

Kristin Hagberg Jørgensen treffer du på tidBANK Brukerforum 2012 Rica Helsfyr hotell

Kristin er en av våre mest erfarene konsulenter, og jobber også tett med produktutvikling. Kristin vil lede flere av seansene de to dagene.

Tommy Flovild Engebretsen, tidBANK

Tommy Flovild Engebretsen treffer du på tidBANK Brukerforum 2012 Rica Helsfyr hotell

Tommy leder utviklingsteamet bak tidBANK. Tommy er tilgjengelig for samtaler begge dager, og vil i en egen seansen la deg være med på å forme fremtidens tidBANK.