Fjernsupport

Skip Navigation LinksStart > Tjenester > Fjernsupport

Fjernsupport, presentasjoner og filoverføring

Vi benytter Teamviewer (fjernhjelp) for å kunne gi rask og effektiv brukerstøtte, eller en presentasjon, uten fysisk å måtte være til stede hos den enkelte.

Vi kobler oss enkelt til din maskin og fjernstyrer den mens du ser hva som skjer. For å få koblingen på plass må du starte et av programmene lenket opp under.

Last ned TeamViewer

For fjernstyring/support:For salgspresentasjon:


Start TeamViewer

Når du starter programmet får du opp en ID og et passord på skjermen. Dette oppgir du til support som bruker-ID/passordet til å koble seg til din maskin. Når problemet er løst lukker du programmet igjen.Fjernsupport og salgspresentasjoner av tidBANK via TeamViewer

Supporttelefon

+47 22906700

Fjernsupport

Med TeamViewer kan vi fjernstyre hvilken som helst datamaskin som om vi satt rett foran den - selv gjennom brannmurer. Alt du trenger å gjøre er å starte et lite program, som ikke engang krever installasjon eller administrative rettigheter.

Møter/presentasjoner

Teamwork, presentasjoner og salgssamtaler - et bilde sier mer enn tusen ord. TeamViewer gjør at vi kan dele våre skrivebordet med deg over Internett, selv gjennom brannmurer - den ideelle løsningen for elektronisk samarbeid.

Synes du dette var interessant? Del siden!