Fotokonkurranse

Påske betyr for de fleste ferie og avspasering. Vi ba deg om å poste eller sende oss ditt bilde og vise hva dette betyr for deg. Deltagerene er med i trekningen av et Visa-gavekort på kr. 1000.-

VINNEREN ER KÅRET!

Oppdatert 04.05.2014: Juryen har gjennomgått stemmene som har kommet inn i de ulike kanalene og kåret den endelige vinneren. Vi gratulerer @sissel57 (bilde A), med seieren!

Vinner i fotokonkurransen påsken 2014 - @sissel57

Vi benytter samtidig anledningen til å si tusen takk for usedvanlig mange flotte bilder til dere som deltok i konkurransen, og takk til dere alle for enorm respons! Det er veldig godt å se at kvalitetstid med familie og venner uten sidestykke var det som opptok det norske folk i påsken!

Dette var et morsomt avbrekk i hverdagen, og noe vi vil vurdere å gjøre igjen. Følg oss på Facebook, Instagram, Google+ eller Twitter slik at du får med deg neste konkurranse.

For ordens skyld kan vi nevne at stemmene i hovedsak kom inn via Instagram og Facebook, og at det var relativt tett løp mellom de fire finalistene.Synes du dette var interessant? Del siden!

DE FIRE FINALISTENE:

Oppdatert 30.04.2014: Vi har gjennomgått over 400 bilder som var med. Juryen har kommet frem til de fire finalistene under.

Den endelige vinneren kåres søndag 04.05.2014, men trenger din hjelp for å gå av med seieren. Vi har postet bildet under på Facebook, Instagram, Google+ og Twitter.

Du avgir din stemme ved å skrive A, B, C eller D som en kommentar til den aktuelle posten i den kanalen du foretrekker. Klarer du ikke å bestemme deg er det helt greit å stemme på flere ulike bilder (et bilde pr. kommentar). Bildet som får flest kommentarer vinner!

Finalister i fotokonkurransen påsken 2014 - @sissel57 @fangblikk @tereseaanes @mareid

Påskekonkurranse 2014

Konkurranseregler

  • Lik/del eller retweet posten som gjorde deg oppmerksom på konkurransen og følg oss i en av disse kanalene Instagram, Facebook, Google+, Twitter.
  • Ta bildet som viser hva avspasering og ferie betyr for deg.
  • Du kan tagge bildet på instagram, twitter eller facebook (offentlig/public) med hashtagen #tidbankfri. Nevn oss gjerne i posten (@tidbank på Instagram og Twitter) så er vi sikre på å få det med oss. Eventuelt kan du også sende bildet til oss på epostadressen konkurranse@tidbank.no.

Vi gleder oss til å motta ditt bidrag innen utgangen av fredag 25.04.2014. Uken etter annonserer vi fire finalister og til slutt (søndag 4. mai) en endelig heldig vinner.Følg oss

Tipsprovisjon! Vet du om noen som burde vært tidBANK-kunde?
Gi oss beskjed her

Blogg


Her samler vi relevante artikler om tid og tidsbruk generelt. Og om ansatte, ledere, HR og arbeidsliv spesielt. Har du en artikkel du synes passer inn, setter vi stor pris på om du kontakter oss.
Du er naturligvis hjertelig velkommen til å dele alt du finner på disse sidene med hvem du vil!