tidBANK tidsregistrering, sykefraværsoppfølging, timerapportering

Visjon og forretningsidé

tidBANK® er utviklet av Norsk Tid as og har vært på markedet siden 1997. Gjennom årenes løp har tidBANK vært trendsettende for tidsystemer i Norge og har hele veien vært et av svært få systemer med ekte fleksitid oppdatert i sanntid.

tidBANK ble lansert som en webapplikasjon og tilbød de første årene en komplett oversikt over ansattes tilstedestatus, saldo, samt statistisk overtid til ledere. Dette gjorde det enkelt for ledere å følge lovverket når overtid måtte planlegges. Allerede i år 2000 lanserte vi tilgang for alle ansatte via web og mobiltelefon (wap). Et par år senere var systemet det første på markedet med elektronisk attestering på fire nivåer (ansatt, leder, system og eksport).

Utviklingen av tidBANK drives blant annet av kunders løpende behov. I årene som har fulgt, har derfor en rekke moduler kommet til. Slik som lederportal, sykefraværsoppfølging, integrasjoner med alle store og små lønns- og personalsystemer, kontering, prosjektregnskap og timeregistrering på blant annet prosjektaktiviteter og kjerneoppgaver. Videre personalliste, registrering av egenmelding, budsjettering, elektroniske søknader i forbindelse med fravær og ferie og betaling i kantine. For å nevne noe.

tidBANK fornyes kontinuerlig og tilbyr således et moderne restAPI som muliggjør sterke integrasjoner på tvers av alle sentrale systemer i bedriften.

Vi har spennende ting på gang og ser med stor entusiasme frem til å kunne bringe dette ut til alle våre kunder!


All utvikling, installering, oppgradering, service og support tar vi hånd om selv. Slik sikrer vi at vi leverer det beste produktet for akkurat din bedrift.


Vi gir deg tiden tilbake - tidBANK forvalter den for deg!


Vår visjon er å være kompetanseleverandør for utvikling av en positiv tidkultur i arbeidslivet. Vår forretningside er å tilby applikasjoner og tjenester arbeidslivet trenger for å styre tidressurser og prestasjonsevne i organisasjonen. Vårt verdigrunnlag bygger på ønsket om å være langsiktige, solide, pålitelige og imøtekommende.

Norsk Tid as har utviklet og levert systemløsninger for styring av tid-ressurser i bedrifter og offentlig sektor siden 1992. Selskapets aktive eiere har erfaring fra bransjen fra før 1980, og har deltatt i innføringen av bedre rutiner hos mer enn 700 kunder i Norge og Sverige. Selskapet eies av flere av de ansatte. Selskapet fikk i 2007 for femte gang AAA rating. Økonomien er solid.


Grenseveien 107

Synes du dette var interessant? Del siden!

Info/demo

Cloud/skyløsninger

tidBANK tilbys naturligvis som en cloud/skyløsning. Dette gir rask og rimelig tilgang til særdeles avansert funksjonalitet, uten investeringer og hensyn til installasjon- og driftsspørsmål. Leie av tilgang kan være det beste valget for små og mellomstore virksomheter som ønsker nytteverdi fra første dag. Dette gir direkte tilgang på våre erfarne konsulenter og deres kompetanse når det kommer til regelverk og definisjoner. Uansett valg av driftsløsning støttes tidBANK av kompromissløs support og er således et svært trygt valg.

Partnere

For å kunne tilby lokal bistand, har vi etablert avtaler med partnere over hele landet. Partnere kvalifiseres for å kunne utføre installasjon, teknisk service og følge opp kvalitetssikring av leveransen lokalt. Les mer om våre partnere her.

Kvalitetssikring

Tilbakemeldingene fra våre kunder viser at vi lykkes med å tilfredsstille behovene for rask og kvalifisert support, som er organisert for å innfri kravene i Statens standardavtaler/IKT-avtalen, men med tillegg av support og avviksrapportering i henhold til egne rutiner for kvalitetssikring.

Forskjellen

Med så mange gode valg der ute, må du nødvendigvis spørre deg selv - "Hvorfor skal jeg velge tidBANK? Hva gjør tidBANK og Norsk Tid as annerledes? Hva gjør produktet og firmaet bedre?" Det er et vanskelig spørsmål, og det er vanskelig å være nøytral når man skal presentere seg selv. Likevel har vi listet opp 11 egenskaper som danner selve DNAet i firmaet og produktet vårt og som vi mener skiller oss fra andre:

Respekt

Vi lytter til våre kunder. Vi strekker oss langt i å ta hensyn til dine behov og arbeider med funksjonalitet som gir verdi for deg. Vi anser våre kunder som venner og vi behandler dem som venner - med respekt, ærlighet, forståelse og et ekte ønske om å hjelpe.

Dedikasjon

Vi ønsker å aldri skuffe våre kunder, og du kan alltid stole på oss. Vi forstår at å velge et system for å ivareta arbeidstid, sykefravær, lønninger og prosjekttimer er en stor beslutning. Vi håper at utfordringer eller problemer av noen art aldri vil oppstå, men skulle det skje, vil vi være der for deg og sørge for at du lykkes uansett.

Presisjon

Kompromissløs kundeservice har alltid vært vår hellige gral. Vi tilbyr en kompleks programvare, og vi vet hvor viktig det er å få toppkvalifiserte svar fra kunnskapsrike mennesker. Supporthenvendelser hos Norsk Tid as håndteres av erfarne medlemmer av supportteamet, inkludert alle menneskene som bygde produktene du bruker. De vil svare på dine spørsmål med presisjon og hjelpe deg å overvinne problemstillinger som måtte dukke opp.

Support

Vi gjør alt vi kan for at våre kunder skal være fornøyde, selv om vi må gå en ekstra mil. Våre referanser har over flere tiår bekreftet dette. Hyggelige og gode ord er den største stimulans for alle i Norsk Tid as, så hvis du har hatt en hyggelig opplevelse med våre produkter eller tjenester, del det gjerne med oss eller dine bekjente.

Innovasjon

Vi innoverer og etterligner ikke. Ved å velge tidBANK fra Norsk Tid as, velger du et selskap med bransjerekord på innovasjon. Og vil alltid være klar for å sette nye rekorder som vil sette oss (og deg) i førersetet.

Markedsledende

Jakten på innovative løsninger og en intuitiv brukeropplevelse har alltid vært vår sterkeste motivator. Vi vil aldri være tilfreds hvis vi ikke kan tilby deg det absolutt beste produktene på markedet. –Et produkt med uovertruffen ytelse, funksjonalitet, fleksibilitet og pålitelighet. Et produkt som vil gjøre deg til en helt i din daglige jobb. Det er vår strategi å jobbe hardt for å levere markedsledende programvare på disse områdene, ikke kvantitet.

Standardfunksjonalitet

tidBANK og tilhørende moduler/produkter ble født fra et faktisk behov og ikke på grunn av eksistensen av et marked som virket lukrativt. De fleste av funksjonene i tidBANK har sine røtter i et ubesvart internt behov hos våre kunder eller hos oss selv. Alt vi leverer til kunder er standardfunksjonalitet i kommende versjoner. Før vi går i produksjon med nye versjoner, vet vi at en ny tidBANK-versjonen løser en utfordring som få eller ingen produkter på markedet ennå kan tilby.

Fart

Vi tilbyr en av landets mest aggressive syklus for produktutvikling. Med hver tidBANK-versjon vil du se nye funksjoner, nye moduler og bedre dokumentasjon. Du vil som kunde se en konstant forbedring på tvers av alle moduler. Hvis du ønsker å være på toppen av bølgen har vi innbygget funksjonalitet som varsler om ferskeste versjoner. Vi følger dessuten bl.a. Microsofts utvikling tett og ruller ut støtte for nye plattformer/versjoner kort tid etter den offisielle introduksjonen.

Kvalitet

For å produktet godt fokuserer vi ikke bare funksjoner, men vel så mye på stabilitet og resonstider. Vi har ikke bare gode utviklere som tidvis utretter mirakler, men et svært engasjert team som samarbeider om utvikling og support. Vi er nådeløse når det gjelder kvalitet innenfor disse områdene, da vi ønsker at du skal være trygg på at du til enhver tid får det beste.

Engasjement

tidBANK benyttes daglig av en svært stor brukermasse og administreres rundt i bedrifter av svært oppegående mennesker. Ved å velge tidBANK, vil du bli en del av et fellesskap med sterkt engasjement og høy faglig dyktighet. Både internt hos oss og ute blant våre kunder. Vi arrangerer jevnlig brukerforum og benytter alle de gode ressursene vi har ute blant våre kunder aktivt.

Løsningsorientert

Vi er en gjeng svært løsningsorienterte mennesker, som strekker oss i det lengste for våre kunder. Vi er fleksible, runde i kantene og enkle å være i dialog med. Samtidig er vi tilpassingsdyktige forhold til det miljøet vi jobber i. Vi er svært opptatt av å holde ting enkelt og sette fokus på å levere solid programvare fremfor firkantede kontrakter.