Stilling ledig

Skip Navigation LinksStart > Firma > Stilling ledig

Norsk Tid as har levert systemløsninger for styring av tidsressurser siden 1992. Sammen har vi innført bedre rutiner i offentlig sektor og utallige bedrifter i Norge og Sverige. Flere av seleskapets aktive eiere har erfaring fra bransjen fra før 1980.

Vi utvikler selv applikasjonen tidBANK®. Produktet satte en ny standard for denne typen applikasjoner allerede før årtusenskiftet og har siden vært en suksess. Etterspørselen er stor, og behovet for support, opplæring, videreutvikling, vedlikehold, kundetilpassinger og tilleggsmoduler øker.

tidBANK® benyttes til dynamisk registrering og presentasjon av informasjon om bruk av tid, og fjerner kjedelige rutiner basert på etterregistrering i timelister og portaler. tidBANK sikrer at fleksible arbeidstidsordninger, feriekalender, arbeidsmiljølov og sykefravær følges opp i henhold til lover og regler på området. Tilsammen utgjør medarbeiderne i Norsk Tid as et erfarent fagmiljø med høy kompetanse.
Selger

Vi ser nå etter en selger som har lykkes med salg av produkter til bedriftsmarkedet og som er klar for nye utfordringer.

Salg av tidBANK foregår gjerne mot flere fagansvarlige hos kundene, ofte over lengre tid. Dette vil gi deg erfaring med metoder for prosjekt-/ systemsalg.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Etablere og forvalte egen kundeportefølje i definerte, geografiske områder
 • Oppfølging av våre eksisterende kunder i områdene
 • Utvikle lokale partnere

Ønsket erfaring og talent:

 • Har hatt suksess med salg og ser hvordan du kan bidra i en liten organisasjon
 • Bygge- og utvikle relasjoner over lengre tid
 • IT-forståelse og interesse for flere fagområder, som personal, lønn, økonomi, ledelsesinformasjon, timeregnskap
 • Løsningsorientert
 • Initiativrik og selvstendig
 • Førerkort og bil må du ha
 • Vi ser for oss at du er mellom 27 og 37 år gammel

Vi tilbyr:

 • Opplæring og støtte i et solid fagmiljø
 • Utviklingsmuligheter om gode resultater og engasjement
 • Grunnlønn og bonusordning
 • Pensjons- og forsikringsordninger
 • Fleksibilitet angående arbeidstid og bosted

Interessert? Ta kontakt med en av oss på salg!

Utvikler

Er du en entusiastisk student som er god på programmering og elsker å knote med databaselag og forretningskode? Eller ivrer du for å utvikle for mobile plattformer?

Har du hatt hobbyprosjekter med å utvikle apper og nettsider, og ønsker nå å få betalt for å gjøre det du brenner for? Norsk Tid as søker nå to samfunnsengasjerte studenter som ønsker være med på å videreutvikle eksisterende programvare, samt å utvikle nye apper som vil hjelpe det norske arbeidslivet med å forbedre sin arbeidstidspraksis.

Du må ha en viss erfaring, men får trygge rammer til å stille spørsmål og få utløp for din entreprenør-ånd og stå-på-vilje innen programmering. Jobben vil være deltid og medføre jobbing rundt 1 dag i uka. Etter endt studie kan det bli aktuelt med fulltidsstilling.

Du må beherske Visual Studio og C#.NET og hjertet ditt bør banke litt raskere for slikt som ASP.NET, Entity framework, HTML5, JavaScript, CSS, WCF, SQL og løsninger for Web, iOS, Android, Windows og Azure.

Vi er på jakt etter deg med et kreativt hode og den rette innstillingen.

Du må ellers være interessert i ny teknologi, kreativ, initiativrik og være selvstendig. Du må ha god evne til gjennomføring og et godt øye for gode og intuitive løsninger som du setter pris på å få realisert raskt.Kjenner du denne personen, eller passer til beskrivelsen selv, tipser du Nicolai i Academic Work eller kontakter Tommy.Synes du dette var interessant? Del siden!


Søknader

Er du initiativrik, selvstendig og kunde- og løsningsorientert, og liker tanken på å jobbe i et lite men dynamisk miljø?

Vi ber om at du henvender deg i form av en kortfattet e-post til aktuell leder, evt daglig leder (legg gjerne ved CV).


Tastatur

Norsk Tid as

Salg

Selger systemløsninger på høyt faglig nivå til ledere i bedrifter og offentlig sektor. Har distriktsansvar for forhandlere, eksisterende og nye kunder i inn- og utland.

Support

Rådgir, prosjekterer og implementerer våre systemer og rutiner, og har ansvar for kurs/opplæring, teknikk og support.

Utvikling

Skaper og utvikler våre produkter.Personalpolitikk

I vår personalpolitikk legger vi vekt på å legge forholdene til rette for at du skal få den balansen mellom arbeidstid og fritid som passer deg. Er du i perioder opptatt av å bruke tiden ut fra behovene du opplever angående karriere, utdannelse, familie, reiser osv, er det stor mulighet for at vi kan gi deg de mest fleksible løsningene.