Support

Skip Navigation LinksStart > Support

Hjelp/spørsmål

Klikk her for å benytte vårt kundesupportsystem

Innmeldte saker blir tildelt et saksnummer. Dette gir deg mulighet til senere å kunne gå tilbake og se status, svar, løsninger og vedlegg vi har sendt deg. Har du ikke opprettet en bruker, gjør du det her.

Trenger du hjelp eller har et spørsmål og du ikke har opprettet en bruker, klikk her eller du kan ringe oss på telefon 22906700.

Tilgjengelige konsulenter

Navn Status Forventet retur
Jan Ove Aarstad
Ikke til stede 30/11/2021 08:00
Kristin H. Jørgensen
Ikke til stede 30/11/2021 08:00
Sahar Ahmadi
Ikke til stede 30/11/2021 08:00
Dag Jøran Hoel
Ikke til stede (avspasering) 30.11.2021 08:00
Knut Østby
Ikke til stede 01.12.2021 09:00
Tom Hansen
Ikke til stede 30/11/2021 08:00
Konsulenttjenester

Ønsker dere å optimalisere og få et større utbytte av tidBANK? Har dere utfordringer og/eller manuelle rutiner på personalavdelingen, men savner innspill til løsninger? Kan behovene dere har i dag dekkes av tidBANK?

Våre fagkonsulenter har lang fartstid med tidBANK og innenfor faget HR og lønn. tidBANK har mye funksjonalitet mange ikke er kjent med. Ta kontakt for en uforpliktende samtale om rådgivning eller bistand til utvalgte oppgaver. Kanskje er løsningen enklere enn du tror?

Kurskalender

Ved stor pågang settes det opp ekstra kursdager. Kontakt oss gjerne dersom du har behov for kurs, og ingen av de oppsatte datoene passer for deg.

TidspunktBeskrivelse
Tilpassede kurs

Vi gir deg gjerne et skreddersydd kurs ut i fra dine behov og ønsker. Ta kontakt så ser vi sammen på hva som er viktigst for dere.

Utvikling – vi setter de gode ideene i produksjon

Våre produkter er et vellykket resultat av å la høy faglig intern kompetanse smelte sammen men våre kunders ønsker om funksjonalitet.

Vi jobber kontinuerlig med forbedring og videreutvikling av applikasjonene.

Du er hjertelig velkommen til å bidra med dine ideer og ønsker. Alle bidrag blir tatt vare på og grundig vurdert. Har du spesielle ønsker setter vi stor pris på om du tar kontakt!

Synes du dette var interessant? Del siden!

Supporttelefon

+47 22906700

Vår supportavdeling forvalter avtalen du har med oss om support og vedlikehold

Vi tilbyr profesjonell konsulentbistand, en fast kurskalender og tilpassede kurs.

-Alt for å gi deg best mulig hjelp når du trenger det, og for at du kontinuerlig skal få mest mulig ut av investeringen du har gjort.

Fjernsupport

Trenger du hjelp eller ønsker en presentasjon av tidBANK? Ved hjelp av TeamViewer kan vi dele tidBANK med deg, eller du kan dele din tidBANK med oss. Klikk her for å ta i bruk TeamViewer.

Aktuelt

Visste du at du kan bestemme hvem som får bruke tidBANK via mobil?