Nyheter

Skip Navigation Links

Frokostseminar om foreslåtte endringer i arbeidsmiljøloven

Folk streiket i går mot foreslåtte endringer i Arbeidsmiljøloven. Endringene vil gi mer fleksibilitet tilpasset vår tids arbeidsliv hevdes det fra NHO, som samme dag skriver at folk flest ønsker mer fleksibel arbeidstid.

Hvilke folk var det da som streiket onsdag denne uken? Og hva streiket de mot? Selvsagt ikke mot økt fleksibilitet, men risikoen for at den nye fleksibiliteten ikke vil bli til egen fordel. Ikke alle har en "særskilt selvstendig stilling" her i landet ennå, slik loven benevner de som selv styrer sin tid uten påvirkning fra kollegaer og arbeidsgiver.

Sover du forresten godt om natta? Da opplever du ifølge professor Magnus Svartengren trolig rettferdighet på jobben.  Urettferdighet kan i alle fall ta fra deg nattesøvnen konkluderer hans undersøkelser. Så kanskje likhet for loven ikke er utdatert ennå – i alle fall ikke for folk flest?


Vil du ha juristenes forklaring på hva de foreslåtte endringene i Arbeidsmiljøloven egentlig er og få anledning til å snakke med erfarne arbeidsrettsadvokater i gratis frokostseminar hos GRETTE? I så fall kan du melde deg på her.

Synes du dette var interessant? Del artikkelen!