Nyheter

Skip Navigation Links

Velkommen til Fyrstikktorget

Nå ønsker vi alle kunder velkommen på kurs i våre nye lokaler på Fyrstikktorget ved Helsfyr! Invitasjon og kursplan er sendt ut, har du ikke mottatt noe, meld inn ditt behov fra vår supportside. Vi ønsker også nye kunder velkommen og nedenfor ser du hvilke arrangementer vi deltar på i høst.

Nyeste kunder: Nokian, Viknes Arendal, ABC -kredittstyring, Folkeuniversitetet, Malvik kommune, Naturviterne, Sun Chris ortopediske Fredrikstad, Metso Kongsvinger, RITTAL, Trimtex Lillesand.
Vi sponser i år SAP brukertreff den 23. - 25, oktober.
7. - 9. november er vi på EDOK 2007
21. november finner du oss på IBM Software Day.

En TidBank for alle

Med god webteknologi blir de beste løsningene tilgjengelig for alle. I den siste tiden har flere inngått leieavtale for tilgang til TidBank på våre servere, vårt ASP tilbud. Vi har nå også flyttet inn i lokaler med atmosfære på Fyrstikktorget på Helsfyr. Du er invitert!


AS Rep-Rek i Oslo, Hydac AS i Ski og Glommens og Laagens Brukseierforening på Lillehammer har valgt å gå inn på vårt ASP tilbud og gi ansatte og ledere tilgang til vår TidBank server via nettleseren sin. Dette krever ingen tiltak på IT siden, vi står for all drift og tilrettelegger og endrer arbeidstidsavtaler og regleverk. Dette gjør kundene raskt operative på nye rutiner med liten egeninnsats, noe som passer spesielt godt ved innføring av en såpass kompleks fagapplikasjon som et tidsystem er. Noe for dere å vurdere? Ta kontakt for avklaring av mulighetene dere får og avtal gjerne tid for et besøk i våre nye lokaler på Fyrstikktorget på Helsfyr - gjerne i sommer! Vi ønsker også Vestfold Fylkesmommune og Weifa velkommen som nye TidBank brukere! Vi har fått et solid resultat første halvår, som gir oss et godt grunnlag for å forsterke vårt support -og kurstilbud. Etter ferien vil vi invitere til kurs i våre nye lokaler. For at kursene skal være nyttige for deg oppfordrer vi deg til å sende forslag og synspunkter til vår supportadresse. Du vil kunne lese om disse tilbudene her senere i år. Vi ønsker deg en god sommer!

Det vokser og gror i mai

I mai valgte Fylkesmannen i Oslo og Akershus å innføre TidBank. Som andre Fylkesmenn benytter de SAP på de fleste andre fagområder, men foretrekker på dette området TidBank, integrert med HR modulen.

Andre nye kunder vi ønsker velkommen er Politiets utlendingsenhet, HSR-Horten skipsreparasjon, Contech i Arendal, Raufoss Technology, Oppland Metall, DLA Piper og Bykle kommune.
Tilvekst var det også av ressurser hos oss i mai; Yngvar Pettersen og Thor-Magnus Karlsen begynte hos oss. Yngvar styrker oss i markedsføringen, Thor-Magnus på support.
19. juni flytter vi til Helsfyr. Der blir det bedre muligheter til å invitere til kurs, presentasjoner og faglige og sosiale samlinger, noe vi informerer mer om etterhvert. Med flytting til en så sentral adresse som Helsfyr oppnår vi også enklere adkomst for våre ansatte og kunder - med redusert behov for bilbruk.

Norsk Tid as er tildelt trippel A igjen

Vi fikk en fin hilsen i dag fra Dun & Bradstreet, som har tildelt oss trippel A for forrige regnskapsår. Vi takker kundene våre for at dere velger våre løsninger og er naturligvis litt stolte over utviklingen.
God påske!

Flere tilfredse kunder

Grue Sparebank ligger høyt oppe på listene over banker med lavt rentenivå her i landet. Etter bruk av TidBank i et par år, omtales de nå også som en foregangsbank i forvaltning av tid!

Ta del i erfaringene med fleksitid og nye rutiner i Grue Sparebank i Personal og Ledelse nr. 2 2007! Flott eksempel på den muligheten TidBank gir til å oppnå positive holdninger etter innføring av nye rutiner med merverdi for alle!

Vi håper også at de som i det siste har valgt ny løsning fra oss, vil oppnå samme gode resultatforbedringer i sine rutiner: Södra Cell Tofte, Leaseplan, SOS Barnebyer og Rep-Rek. Sistnevnte har valgt å benytte vårt leietilbud og får derved tilgang til avansert funksjonalitet via sin nettleser uten å installere noen ny programvare!

Du finner Personal og Ledelse nr.2 2007 under firma og presse.

Velger styring av tid

Takk til våre nye kunder, som den siste tiden har valgt å gi ansatte og ledere bedre verktøy for styring av tid:
Contech, Horten SkipsReparasjon, Lama, Italias Ambasade, Moxy engineering, NOKUT, Statens legemiddelverk, Dentalforum, Skatteetaten, Boehringer Ingelheim, Serviteur, Astrup, Actor Fordringsforvaltning, Gummiservice, Kvale og Co advokatfirma, Skankred, A Novo, Kautokeino kommune, Sandnes Garn, Namsfogden i Bergen og i Sverige: Elanders trykkeri, St. Jude Medical AB, ITT Flygt, Advanced Medical Optics Uppsala AB, EWES STÅLFJÄDER AB, Familjebostäder i Göteborg AB, Göteborgs Universitetsbibliotek, Svenska Volkswagen og de andre vi har fått signaler om vil innføre våre løsninger fremover!
Vi vokser i omsetning og resultat og søker nye medarbeidere på flere fagområder og gleder oss over at våre løsninger skaper suksess både for ansatte og ledere hos kundene våre - og hos oss!