Nyheter

Skip Navigation Links

God jul og et fleksibelt nytt år

Når juleferien står for tur, er det også sesong for spådommer. Det er ofte interessant lesning, men kun unntaksvis matnyttig. Det vi imidlertid med sikkerhet kan slå fast, er at vi går et spennende år i møte. I enkelte bransjer blir det kanskje i overkant spennende.

Vi har tradisjon for å gjøre det beste ut av nedgangskonjunkturer, og det gjelder først og fremst hos og for våre kunder. Vi har alltid vært av den oppfatning at tidBANK skal være systemet for dem som er så heldige å ha en arbeidssituasjon med stor grad av frihet og fleksibilitet, uten å ta fokuset vekk fra effektivitet og innsparing. Etter mange år med gode tilbakemeldinger kan vi trygt hevde at dette er en suksessformel.

God jul og et fleksibelt godt nytt år!

Noen av oss snublet bokstavelig talt inn i dette året, så vi fikk selv erfare betydningen av god sykefraværsoppfølging. Heldigvis står vi nå mer stødig og på flere ben enn på lenge. Det har gitt resultater, som kundene våre vil få glede av i kommende versjoner. Vi har begynt nedtellingen og gleder oss stort til å vise den frem!


Denne julen har vi valgt å gi vårt bidrag til det verdifulle arbeidet Flyktningehjelpen gjør.

Til slutt vil vi benytte anledningen til å ønske deg og dine en riktig god jul og et godt og fleksibelt nytt år! 


Vil du være med på vår tidsreise?

Vi ansetter, og leter nå etter en selger og flere utviklere. Kanskje er det nettopp deg vi ser etter?

Norsk Tid as har levert systemløsninger for styring av tidsressurser siden 1992. Sammen har vi innført bedre rutiner i offentlig sektor og utallige bedrifter i Norge og Sverige.

Vi utvikler selv applikasjonen tidBANK®, produktet som satte en ny standard for denne typen applikasjoner allerede før årtusenskiftet og etter har vært en suksess. Etterspørselen er stor, og behovet for support, opplæring, videreutvikling, vedlikehold, kundetilpassinger og tilleggsmoduler øker.

tidBANK® benyttes til dynamisk registrering og presentasjon av informasjon om bruk av tid, og fjerner kjedelige rutiner basert på etterregistrering i timelister og portaler. tidBANK sikrer at fleksible arbeidstidsordninger, ferie, arbeidsmiljølov og sykefravær følges opp i henhold til lover og regler på området. Til sammen utgjør medarbeiderne i Norsk Tid as et fagmiljø med høy kompetanse og bred erfaring.


Selger

Vil du være med på vår tidsreise?

Vi ser etter en selger som har lykkes med salg av produkter til bedriftsmarkedet og som nå er klar for nye utfordringer.
Du får ansvaret for å etablere og forvalte egen kundeportefølje i definerte, geografiske områder, samt oppfølging av våre eksisterende kunder og utvikling av lokale partnere. Du må ha hatt suksess med salg og et øye for å samtidig bidra i organisasjonen. Våre kundeforhold er solide, så det er viktig at du er flink til å bygge og utvikle relasjoner over lengre tid.
Les gjerne mer om stillingen her.


Utviklere/studenter

Er du, eller kjenner du en flink programmerer som elsker å knote med databaselag og forretningskode? Eller som ivrer for å utvikle for mobile plattformer? Vi ser nå etter to entusiastiske studenter med entreprenør-ånd og stå-på-vilje innen programmering. Jobben vil være deltid, men kan resultere i fulltidsstilling etter endt studie.
Vi forutsetter et kreativt hode og rett innstilling. Det betyr god evne til gjennomføring, initiativrik, kreativ og interessert i ny teknologi. Koden vi skriver ivaretar og støtter gjeldende lover og regler for fleksible arbeidstidsordninger, ferie, arbeidsmiljølov og sykefravær. Det er således ingen ulempe om man er en anelse samfunnsengasjert.Kjenner du en eller flere av disse personene, er vi takknemlig for alle typer videreformidling/deling. Passer du selv til en av beskrivelsene, oppfordrer vi deg til å ta kontakt!


Frokostseminar om foreslåtte endringer i arbeidsmiljøloven

Folk streiket i går mot foreslåtte endringer i Arbeidsmiljøloven. Endringene vil gi mer fleksibilitet tilpasset vår tids arbeidsliv hevdes det fra NHO, som samme dag skriver at folk flest ønsker mer fleksibel arbeidstid.

Hvilke folk var det da som streiket onsdag denne uken? Og hva streiket de mot? Selvsagt ikke mot økt fleksibilitet, men risikoen for at den nye fleksibiliteten ikke vil bli til egen fordel. Ikke alle har en "særskilt selvstendig stilling" her i landet ennå, slik loven benevner de som selv styrer sin tid uten påvirkning fra kollegaer og arbeidsgiver.

Sover du forresten godt om natta? Da opplever du ifølge professor Magnus Svartengren trolig rettferdighet på jobben.  Urettferdighet kan i alle fall ta fra deg nattesøvnen konkluderer hans undersøkelser. Så kanskje likhet for loven ikke er utdatert ennå – i alle fall ikke for folk flest?


Vil du ha juristenes forklaring på hva de foreslåtte endringene i Arbeidsmiljøloven egentlig er og få anledning til å snakke med erfarne arbeidsrettsadvokater i gratis frokostseminar hos GRETTE? I så fall kan du melde deg på her.