Nyheter

Skip Navigation Links

Vil du være med på vår tidsreise?

Vi ansetter, og leter nå etter en selger og flere utviklere. Kanskje er det nettopp deg vi ser etter?

Norsk Tid as har levert systemløsninger for styring av tidsressurser siden 1992. Sammen har vi innført bedre rutiner i offentlig sektor og utallige bedrifter i Norge og Sverige.

Vi utvikler selv applikasjonen tidBANK®, produktet som satte en ny standard for denne typen applikasjoner allerede før årtusenskiftet og etter har vært en suksess. Etterspørselen er stor, og behovet for support, opplæring, videreutvikling, vedlikehold, kundetilpassinger og tilleggsmoduler øker.

tidBANK® benyttes til dynamisk registrering og presentasjon av informasjon om bruk av tid, og fjerner kjedelige rutiner basert på etterregistrering i timelister og portaler. tidBANK sikrer at fleksible arbeidstidsordninger, ferie, arbeidsmiljølov og sykefravær følges opp i henhold til lover og regler på området. Til sammen utgjør medarbeiderne i Norsk Tid as et fagmiljø med høy kompetanse og bred erfaring.


Selger

Vil du være med på vår tidsreise?

Vi ser etter en selger som har lykkes med salg av produkter til bedriftsmarkedet og som nå er klar for nye utfordringer.
Du får ansvaret for å etablere og forvalte egen kundeportefølje i definerte, geografiske områder, samt oppfølging av våre eksisterende kunder og utvikling av lokale partnere. Du må ha hatt suksess med salg og et øye for å samtidig bidra i organisasjonen. Våre kundeforhold er solide, så det er viktig at du er flink til å bygge og utvikle relasjoner over lengre tid.
Les gjerne mer om stillingen her.


Utviklere/studenter

Er du, eller kjenner du en flink programmerer som elsker å knote med databaselag og forretningskode? Eller som ivrer for å utvikle for mobile plattformer? Vi ser nå etter to entusiastiske studenter med entreprenør-ånd og stå-på-vilje innen programmering. Jobben vil være deltid, men kan resultere i fulltidsstilling etter endt studie.
Vi forutsetter et kreativt hode og rett innstilling. Det betyr god evne til gjennomføring, initiativrik, kreativ og interessert i ny teknologi. Koden vi skriver ivaretar og støtter gjeldende lover og regler for fleksible arbeidstidsordninger, ferie, arbeidsmiljølov og sykefravær. Det er således ingen ulempe om man er en anelse samfunnsengasjert.Kjenner du en eller flere av disse personene, er vi takknemlig for alle typer videreformidling/deling. Passer du selv til en av beskrivelsene, oppfordrer vi deg til å ta kontakt!Synes du dette var interessant? Del artikkelen!