Nyheter

Skip Navigation Links

God jul og et fleksibelt nytt år

Når juleferien står for tur, er det også sesong for spådommer. Det er ofte interessant lesning, men kun unntaksvis matnyttig. Det vi imidlertid med sikkerhet kan slå fast, er at vi går et spennende år i møte. I enkelte bransjer blir det kanskje i overkant spennende.

Vi har tradisjon for å gjøre det beste ut av nedgangskonjunkturer, og det gjelder først og fremst hos og for våre kunder. Vi har alltid vært av den oppfatning at tidBANK skal være systemet for dem som er så heldige å ha en arbeidssituasjon med stor grad av frihet og fleksibilitet, uten å ta fokuset vekk fra effektivitet og innsparing. Etter mange år med gode tilbakemeldinger kan vi trygt hevde at dette er en suksessformel.

God jul og et fleksibelt godt nytt år!

Noen av oss snublet bokstavelig talt inn i dette året, så vi fikk selv erfare betydningen av god sykefraværsoppfølging. Heldigvis står vi nå mer stødig og på flere ben enn på lenge. Det har gitt resultater, som kundene våre vil få glede av i kommende versjoner. Vi har begynt nedtellingen og gleder oss stort til å vise den frem!


Denne julen har vi valgt å gi vårt bidrag til det verdifulle arbeidet Flyktningehjelpen gjør.

Til slutt vil vi benytte anledningen til å ønske deg og dine en riktig god jul og et godt og fleksibelt nytt år! Synes du dette var interessant? Del artikkelen!