Nyheter

Skip Navigation Links

God jul og godt miljø med tidBANK

Kjære kunder, samarbeidspartnere og alle dere som bruker tidBANK daglig,

God jul fra tidBANK 2011

I slutten av desember er det som vanlig tid for å se tilbake på året som snart har gått. For oss har 2012 vært et begivenhetsrikt år, spesielt med tanke på høstlanseringen av flere nye tidBANK-moduler. Løsningen for oppfølging av sykefravær har blitt godt mottatt og flere av dere har allerede begynt å ta den i bruk. Det er vi veldig glade for!

I en årrekke har vi, ofte med deres innspill og hjelp, klart å introdusere nye og tidsbesparende løsninger i tidBANK. Svært ofte har disse satt standarden i markedet. Dette forholder vi oss til med all mulig ydmykhet, men er naturligvis veldig stolte over at det har falt seg slik.

Allerede for over ti år siden innførte vi (som et samarbeidsprosjekt med Riksrevisjonen) elektronisk godkjenning og attestasjon i tidBANK. Dette satte i prinsippet en stopp for unødvendige utskrifter av rapporter som tradisjonelt ble skrevet ut, signert og arkivert.
Vi har derfor regnet litt på hva tidBANK kan ha spart samfunnet for av unødige utskrifter, og har kommet til at dette utgjør et sted tett oppunder 10 tonn rent papir årlig. Man beregner gjerne at det alene går med 11-14 trær for å produsere ett tonn papir. I løpet av alle disse årene som har gått siden vi eliminerte behovet for utskrifter, har derfor tidBANK spart naturen for en god del trær.

Ettersom vi setter stor pris på naturen vår, og trærne på planeten vår i sær, har vi i år valgt å gi en gave til Regnskogfondet.

God jul fra tidBANK 2011

Vi takker for et godt samarbeid i året som har gått, og ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!Synes du dette var interessant? Del artikkelen!