Nyheter

Skip Navigation Links

Julehilsen fra Norsk Tid as

Vi ønsker alle våre kunder, kontakter og samarbeidspartnere en riktig god jul og et fremgangsrikt nytt år! Takk for godt samarbeid med givende utfordringer og løsninger i året som gikk!

Norsk Tid as har siden 1992 utviklet og levert systemløsninger for styring av tidsressurser og nettløsninger for registrering av arbeidstid, overtid og fravær og fordeling av tid på prosjekter. Vår kundeliste og vårt produkt tidBANK® har i løpet av årene vokst jevnlig. Vi kan i dag skilte med mange fornøyde kunder og gode referanser.

Vi ser frem til årene som kommer i en spennende bransje under stadig utvikling, der vi ønsker å møte kunder og partnere i en vinn-vinn situasjon.Leger uten grenser

Leger Uten Grenser

Vi har som tradisjon å støtte veldedige formål til jul. Denne julen har vi gitt vårt bidrag til Leger Uten Grenser og oppfordrer samtidig våre kunder og partnere til å støtte veldedig arbeid.Her på våre nettsider www.tidbank.no og gjennom våre kanaler i sosiale medier kan du holde deg oppdatert om nyheter, bloggartikler, andre kunder og informasjon om programoppdateringer.God jul og godt nytt år!Synes du dette var interessant? Del artikkelen!