Nyheter

Skip Navigation Links

Brukerforum 2012 (27-28. september i Oslo)

Vi gir deg interessante foredrag om tidsbruk og sykefraværsoppfølging. Og muligheten til å få være med på å påvirke fremtidens tidBANK.

Brukerforum 2012

Dette og mye annet spennende står på agendaen den 27. og 28. september.

Les mer om programmet og foredragsholderne og meld deg på her: Brukerforum 2012


Tid er mer enn penger

Brukerforum 2012

Hverdagen er blitt en kamp om tiden. Vi våkner om morgenen og lurer på hvordan i all verden vi skal klare å rekke over alt som er planlagt gjort i løpet av dagen. Mens vi stresser gjennom dagen lurer vi på om det var dette vi gikk og ventet på da vi var 16 år og gledet oss til å bli voksne.
Den dårlige nyheten er at dette er helt normalt. Det er sånn det har blitt – på godt og vondt. Den gode nyheten er at det er mulig å takle disse tettpakkede dagene og høyhastighetslivet på en måte som gjør det litt enklere og litt mindre stressende. Forfatter og rådgiver i Konstabel AS, Jan-Sverre Syvertsen, gir oss en innføring i måter vi bedre kan styre tiden vår og organisere hverdagen på.

Sykefraværsoppfølging

Brukerforum 2012 Brukerforum 2012

Senioradvokat Thorkil H. Aschehoug i Grette DA vil komme med råd og kunnskap om det norske lov og regelverket som næringslivet forplikter seg til i forhold til sykefravær. Chris McGormick fra Splint AS gir oss et innblikk i sin treningsarena der målet er å skape beste praksis for dialog mellom de som er involverte i oppfølging av sykefraværet.

Gode prosedyrer, systemer og tekniske verktøy er essensielt, samtidig som måten vi benytter disse på vil være avgjørende for resultatet. Vi viser deg hvorfor tidBANK er verktøyet du trenger.


Dag 1 av arrangementet passer godt for alle som er opptatt av de ovenfornevnte temaene.Brukerforum 2012 Brukerforum 2012

Dag 2 retter vi fokuset mot andre nyheter i tidBANK, Kristin Hagberg Jørgensen viser deg bl.a. en ny lederportal. Vi gir deg dessuten muligheten til å velge mellom parallelle løp og det temaet som interesserer deg mest. Du møter våre konsulenter for spørsmål, tips, dialog og erfaringsutveksling.

Du får også en unik mulighet til å være med på å diskutere, forme og påvirke innholdet i fremtidens tidBANK i et møte med vår utviklingssjef Tommy Flovild Engebretsen.


Hva venter du på?

Gå hit for å lese mer om arrangementet og melde deg på!

Vi håper vi møter deg den 27. og 28. september!Les også:Synes du dette var interessant? Del artikkelen!